Het is voor ons belangrijk dat jij en jouw hond zich veilig en vertrouwd voelen in een groep. Dat betekent dat jullie met de instructeur overleggen wanneer en welke training passend is. Bij Hondenschool Katja geven we op verschillende momenten training en verschillende lessen. Een instroomles is echter verplicht alvorens je een andere les of cursus wilt volgen. Dit is om de basis vast te leren kennen die in iedere les en cursus weer terugkomt. Wij adviseren om de lessen in onderstaande volgorde te volgen tenzij wij anders aangeven.

Instroom -> pup les -> van pup naar puber -> sociale huishond -> GG1 -> GG2

Stuur ons dus vooral een berichtje als je vragen hebt of als je een training wilt volgen. Dan kijken we vanuit daar verder.

Inschrijven voor een cursus

Op deze pagina vind je het lesrooster van Hondenschool Katja. Als je je wilt inschrijven voor een van de cursussen heb je een account nodig voor Planwise. Dit is het online programma dat we gebruiken voor de planning. Maak gebruik van de handleiding om je in te schrijven voor een cursus.

Heb je een Planwise account?

Heb je een account of heb je er zojuist een aangemaakt? Dan kom je in de Planwise omgeving van Hondenschool Katja. Het openingsscherm is jouw dashboard waar je de lessen vindt waarvoor je je hebt ingeschreven. Maak gebruik van de handleiding om je in te schrijven voor een cursus.