Tijdens mijn opleiding als kynologisch instructeur ontdekte ik veel overeenkomsten tussen de hond en ons als mens. Dat wakkerde mijn passie alleen maar aan om nog meer te leren over het gedrag van honden. Het leidde tot de start van Hondenschool Katja. Ik wil anderen leren begrijpen waarom honden doen zoals ze doen. Wat bedoelen ze precies en wat zeggen ze met hun houding? Bij Hondenschool Katja leer je om bewuster om te gaan met jouw hond. Wanneer er genoeg vertrouwen is opgebouwd tussen jullie ontstaat er een prachtige, onbreekbare verbinding.

Iedereen is welkom, van jong tot oud, van poedel tot herder. Wij kijken samen wat het beste aansluit bij de behoefte van jou en je hond. Of je nu een puppy, puber, reactieve hond of een sportieve viervoeter in huis hebt. Het is vooral belangrijk dat je écht connectie wil maken met je hond.

Bij Hondenschool Katja trainen we op een groot veld met een fantastische hondenvijver. In de buurt zijn genoeg zandpaden voor een wandeling. We gaan vooral de natuur in. Sinds kort beschikken we over een grote schuur met zachte bodembedekking. Inclusief vernevelaar om het in de zomer wat koeler te maken voor ons en de honden. Koffie, thee en wat lekkers staat altijd klaar.

Wanneer jij en jouw hond er behoefte aan hebben, oefenen we ook in de stad of in het dorp. Het is zelfs mogelijk om met het hele gezin een les te volgen, zodat iedereen verbinding kan maken met de hond en er mee overweg kan gaan.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer informatie of je alvast inschrijven voor een training om te ontdekken wat jouw hond jou te vertellen heeft? Neem dan contact op via 06 – 10 18 22 40 of info@hondenschoolkatja.nl
Volg ons ook via social media voor alle updates omtrent de trainingen.
We hebben ook regelmatig leuke winacties voor jou en je hond!