Oeh, het is bijna zover! Binnenkort loopt er een kleine dondersteen in je huis! Daar wil je natuurlijk op voorbereid zijn. Daarvoor hebben wij een consult in het leven geroepen om jezelf puppyproof te maken.

Een goed begin is het halve werk

En in dit geval zeker! Meestal zien wij baasjes met hun pup pas tijdens een puppycursus. Dat is de allereerste cursus die jouw pup gaat volgen wanneer hij minimaal 7 weken oud is. De pup maakt dan waarschijnlijk al een paar weken de boel bij je thuis onveilig, terwijl de opvoeding van jouw pup eigenlijk allang is begonnen.

Er komt veel kijken bij de opvoeding van een pup. Vooral als je nog niet eerder een hond in huis hebt gehad, is het fijn dat je de basis hebt voor een leuk en veilig huis voor je nieuwe vriendje. Over het hele internet zijn genoeg tips en adviezen te vinden. Helaas zijn dat niet altijd de juiste

Antwoord op alle pupvragen

Tijdens een consult mag je als een soort pupquiz alle vragen op ons afsturen. Waar moet je pup de eerste nachten slapen? Wel of geen krant op de vloer i.v.m. zindelijkheid? Wat voor voeding? Hoe vaak geef je je pup te eten per dag? Allemaal vragen waar wij het antwoord op weten.

Het doel van een puppyproof consult is weten:
• Hoe je jouw pup zindelijk krijgt;
• Hoe je jouw woning puppyproof maakt;
• Welke voeding het beste is voor jouw puppy;
• Hoe je een goede start maakt met de opvoeding van jouw puppy;
• Wat jouw puppy je te zeggen heeft zonder woorden te gebruiken.

Twee pootjes op een buik

Wanneer we naar onze lieve, kleine vriendjes kijken, zien we onschuldige en brave hondjes. Maar onder die schattige puppyoogjes schuilen ware donderstenen. In onze cursus leer je daar doorheen kijken om jouw hond de begeleiding te geven die hij nodig heeft. Je leert wat er precies in dat koppie omgaat en hoe je terug kunt praten. We gaan ervoor zorgen dat jullie twee pootjes op een buik worden.

Bij Hondenschool Katja focussen we ons vooral op wat jullie twee (of meer) nodig hebben om elkaar te vertrouwen en kijken op basis van gedrag wat op dat moment belangrijk is. Als dat is wat je zoekt, kun je je aanmelden voor een van onze instroomlessen. Iedere hond, ongeacht het ras, grootte, leeftijd of afwijking, is bij Hondenschool Katja welkom.

Wil je meer informatie of je alvast inschrijven voor een training om te ontdekken wat jouw hond jou te vertellen heeft? Neem dan contact op via 06 – 10 18 22 40 of info@hondenschoolkatja.nl
Volg ons ook via social media voor alle updates omtrent de trainingen.
We hebben ook regelmatig leuke winacties voor jou en je hond!