Soms is het voor jou en / of je hond prettiger om alleen te trainen. Een groep kan vaak misschien juist een afleiding zijn. Het kan ook zijn dat het prettiger is voor jouw hond om thuis te oefenen op een tijdstip dat voor jullie uitkomt. Dan is een privéles waarin we alle aandacht hebben voor jou en je hond dé oplossing.

De voordelen van privé

Tijdens een privéles kijken we naar wat jullie nodig hebben om (weer) vertrouwen in elkaar te krijgen. Soms is extra begeleiding nodig om wat beter met elkaar te communiceren of om weer scherp te krijgen wat ooit is aangeleerd. Dat is helemaal niet erg. Daar kunnen we wat mee bij Hondenschool Katja. Het maakt niet uit waar, wanneer of wat je wilt trainen. In overleg is trainen op een afgesloten trainingsveld ook mogelijk. Alles tijdens de privéles is maatwerk. Dus we kunnen op elk moment de training aanpassen als we incidenten tegenkomen waar je wat mee wilt doen.

Leren door te doen

Bij Hondenschool Katja leren we je de handvaten die je nodig hebt om, naast de training, zelfstandig met je hond aan de slag te gaan. Door de oefeningen meteen in de praktijk te doen, leer je het allerbeste. Jouw hond zal dan vaak ook meteen verandering merken. Dat zal misschien even wennen zijn, maar uiteindelijk zal het resultaat wederzijds vertrouwen zijn. Vooral omdat je alleen samen met je hond werkt, kunnen we hier goed aan werken.

Het Resultaat?

Dat bepaal je helemaal zelf als het gaat om een privéles. Wil je hem juist veel trucjes aanleveren of zijn brein aan het werk zetten? Geen probleem. Vaak geven we ook privélessen aan honden die een tijdje minder beweging hebben gehad of mogen vanwege een ongelukje. Dan gaan we zijn conditie weer even rustig opbouwen, zodat hij daarna weer als vanouds hond kan zijn.

Wil je meer informatie of je alvast inschrijven voor een training om te ontdekken wat jouw hond jou te vertellen heeft?
Neem dan contact op via 06 – 10 18 22 40 of info@hondenschoolkatja.nl