Privéles

Soms is het voor jou en / of je hond prettiger om alleen te trainen. Een groep kan vaak misschien juist een afleiding zijn. Het kan ook zijn dat het prettiger is voor jouw hond (om thuis) te oefenen op een tijdstip dat voor jullie uitkomt. Dan is een privéles waarin we alle aandacht hebben voor jou en je hond dé oplossing.

 

Leren door te doen

Tijdens een privéles kijken we naar wat jullie nodig hebben om (weer) vertrouwen in elkaar te krijgen. Soms is extra begeleiding nodig om wat beter met elkaar te communiceren of om weer scherp te krijgen wat ooit is aangeleerd. Dat is helemaal niet erg. Daar kunnen we wat mee bij Hondenschool Katja. Het maakt niet uit waar, wanneer of wat je wilt trainen. In overleg is trainen op een afgesloten trainingsveld ook mogelijk. Alles tijdens de privéles is maatwerk. Dus we kunnen op elk moment de training aanpassen als we incidenten tegenkomen waar je wat mee wilt doen.

Bij Hondenschool Katja leren we je de handvaten die je nodig hebt om, naast de training, zelfstandig met je hond aan de slag te gaan.

Kosten enkele privéles € 45,-.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?