De eerste puppyblog

Zondag was het dan zover! We mochten na weken wachten en voorbereiden Fallon ophalen. Alles stond klaar. De ren in de overkapping! Wij kiezen voor een ren zodat zowel de pup als de andere 3 honden niet continu bij elkaar zijn. Jip heeft het niet zo op puppy’s en zo hebben we rust en veiligheid voor alle 4. De slaapbench binnen stond ook al op de plek. Alle puppy benodigdheden waren in huis en we waren klaar voor een nieuwe pup!

Spannend wel hoor. Hoe gaat de reis? Hoe gaat het met de andere 3?

Om 11 uur hebben we haar opgehaald uit Ridderkerk. Ze was de laatste wat opgehaald zou worden, ze had dus nog een lekkere knuffelochtend gehad met de kids van de fokker. De reis ging okay. Van de 2,5 uur heeft ze 1,5 uur geslapen. Toen naar de hondenschool gereden. Ik vond het heel belangrijk dat de eerste ontmoeting met de andere honden goed zou gaan. In de school hebben de honden ruimte en kunnen ze zelf keuzes maken wat te doen.

Eerst oma Maya erbij. Die gaf zulke mooie kalmerende signalen af aan Fallon, die het allemaal heel spannend vond. Toen dat na ongeveer 15 minuten okay was, hebben we Jip en Reeva ook erbij gelaten. Zonder lijnen zodat alle honden de keuze hadden. Fallon bleef bij mij in de buurt en de andere honden deden hun ding. Na 15 min alle 4 de honden in de bus en op naar huis.

Hoe dat verliep lees je in de volgende puppy blog…

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?